Ionel Dancă, pe urmele lui Ludovic Orban! Demisionează din PNL: Nu pot accepta trădarea și bătaia de joc

Astfel, Ionel Dancă a spus că pleacă și el dacă „pleacă Ludovic Orban”. Acesta a criticat dur actuala conducere a formațiunii și susține că nu poate „accepta trădarea și bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis și PNL”.

„Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec și eu! Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul și a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL.

Nu pot accepta trădarea și bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis și PNL care dau acum guvernarea țării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea am luptat și muncit și împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat.

Excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoți spiritul liberal din PNL care a luptat întotdeauna pentru o dezvoltare liberală și democratică a României fără PSD”, a declarat Ionel Dancă.

Istoria Partidului Național Liberal din ultimii 30 de ani

De asemenea, Dancă este de părere că „istoria Partidului Național Liberal din ultimii 30 de ani se identifică cu Ludovic Orban”.

„Istoria Partidului Național Liberal din ultimii 30 de ani se identifică cu Ludovic Orban care și-a dedicat aproape toată viața partidului și a luptat cu toată energia împotriva avatarurilor comuniste din politica românească, de la FSN, FDSN, PDSR și PD până la actualul PSD.

Din păcate, o gașcă de nevertebrate politice, de lichele și trădători, de impostori și bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către președintele Klaus Iohannis, distruge Partidul Național Liberal și își bate joc de români, predând guvernarea și țara la PSD.

Dar, mai gravă decât distrugerea celui mai frumos partid istoric din România este distrugerea speranței într-o guvernare de dreapta care să dezvolte România, așa cum așteaptă românii de mulți ani.

Eu încă mai am această speranță și sunt hotarat să lupt în continuare pentru o nouă politică națională liberală care să le ofere românilor din nou încrederea într-o guvernare de dreapta care să ofere șansa de dezvoltare și de realizare în viață fiecărui român. Indiferent de nume și de siglă, suntem și rămânem liberali, pentru România până la capăt!”, a completat Dancă.