Demisie neașteptată la Realitatea Plus. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale televiziunii de știri și-a anunțat încheierea conturilor cu jurnalismul. Aceasta a ales alt drum. Va intra în politică. Este un nou transfer de răsunet din televiziune către un mare partid din România.

Demisia momentului în TV

Prezentatoarea Andra Miron, jurnalist Realitatea Plus, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunță că intră într-o nouă etapă din viață. Aceasta renunță la jurnalism, iar indiciile clare spun că intră în politică. Ar fi al treiea transfer de răsunet de la Realitatea TV către PNL.

Primul și cel mai important a fost cel al lui Rareș Bogdan de la Jocuri de putere. Acesta a ajuns europalamentar, dar și cu funcție de conducere în PNL. O altă jurnalistă importantă care a avut legătură directă cu politica a fost Mădălina Dobrovolschi. Aceasta a fost ani de zile purtătorul de cuvânt al Administrației Preziențiale. Când a plecat de la Palatul Cotroceni, aceasta a revenit la Realitatea Plus în poziția de moderator al emisiunii Legile Puterii.

Chiar Andra Miron a fost cea care a dat cele mai importante detalii. „De astăzi am inceput să lucrez la un proiect național în care cred foarte mult și care îmi doresc din tot sufletul să iasă bine. Începe o noua etapă în viața mea, dar tot în slujba crezurilor mele dintotdeauna.

Le multumesc doamnei vicepremier Raluca Turcan și domnului prim-ministru Ludovic Orban pentru încrederea de a-mi oferi această provocare.

Îi mulțumesc de asemenea domnului Marian Petrache, președintele CJ Ilfov, pentru tot ce am învațat în administrație în ultimul an și jumătate.

Vă rog pe toti cei care urmăriți această pagină și-mi sunteti aproape, să-mi acordați încredere și susținere în continuare. Cu sprijinul vostru voi avea forța necesară pentru a duce la bun sfârșit ce mi-am propus. Va multumesc! Și țineți-mi pumnii!”, a scris Andra Miron, pe pagina personală de Facebook.