Este vorba despre Andra Miron. Nora Dincă a făcut anunțul pe Facebook.

“După imaginea asta, ai putea crede că e ușor să te desprinzi de 14 ani din viața ta.  Nu e, desigur. Nici pentru cei ce pleacă, nici pentru cei ce rămân.

Desenăm un zâmbet, soare peste furtuna de lacrimi, și mergem mai departe.
În urmă, 14 ani de amintiri, 14 ani din viața noastră.
Înainte, speranța că vom construi altele de neuitat de importante și de frumoase.

„Nimeni nu este de neînlocuit” e o minciună -cu care ne mințim, sau suntem mințiți, ca să nu cădem -nici cei ce pleacă, nici cei ce rămân- de pe sârma asta care este viața. Sau optica unor oameni care nu prețuiesc nimic, pentru că nu știu să vadă nimic în afara propriei persoane -oameni săraci, oricâte avuții ar strange. Andra Miron, asemeni multora care au plecat și care vor mai pleca, va fi înlocuită, desigur, dar asta nu înseamnă că Andra nu a fost de neînlocuit.
Pentru că a fi de neînlocuit nu înseamnă că nu mai am ce să pun în locul tău, într-o organigramă.
A fi de neînlocuit înseamnă că atunci când pleci, pleci cu o bucățică din locul acela și lași în loc o bucățică din tine”, a scris jurnalista pe o rețea de socializare.

Imediat au venit și ofertele. Interesați ar fi cei de la B1 TV.

Radu Banciu i-a transmis un mesaj important.

„Andra Miron se transformase într-adevăr într-o imagine a Realitatea TV, ea apărea pe toate bannerele cu televiziunea pentru că era de 14 ani acolo. Andra Miron va fi într-adevăr greu de înlocuit, mai ales că postul nu mai are mult. Licența îi va fi retrasă pentru că postul a intrat în faliment. Oricum, nu cred că mai puteau să o țină pe Andra Miron, nu îi mai puteau da eventual decât pâine cu margarină. Să vină la noi ! (la B1 TV n.r.). (…) Noi am rămas singura televiziune echidistantă, așa cum am putut, sigur nu avem cele mai bune rezultate la nivel mondial. Așa cum am putut, atât ne-a dus capul. Nu e nici o ironie la adresa Andrei Miron, dacă vrea să vină, aici sunt locuri destule la intervale orare care n-au nici o legatură cu mine, n-o să ne întâlnim niciodată față-n față. Își poate găsi un loc undeva pe un tronson orar care să-i priască,” a spus Radu Banciu la B1 TV, potrivit stiridiaspora.ro.