Patru joburi sunt scoase la concurs în rețeaua Dedeman pentru funcția de agent securitate incinte, recrutările fiind pentru magazinele din Timișoara, Bistrița și Cluj-Napoca. Agentul de securitate are rolul de a verifica mărfurile achiziționate de clienți în baza documentelor fiscale emise, le oferă clienților diferite informații pe care le solicită (garanții, retur marfă, poziționare raioane în magazin), asigură ordinea și liniștea în magazin.

Candidatul ideal pentru jobul de agent de securitate deține atestat de agent pază, are cunoștințe în domeniul materialelor de construcții, bune abilități de rezolvare a conflictelor, simț diplomatic, abilități de lucru în echipă etc.

În schimb, firma oferă, conform anunțului postat pe eJobs.ro, un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), traininguri și posibilitatea dezvoltării în carieră.

Află AICI mai multe detalii despre jobul de agent de securitate la Dedeman.

 

 

 

La Botoșani, Dedeman caută să angajeze un reprezentant vânzari care să dezvolte portofoliul de clienți, să mențină relațiile cu clienții, încheie contracte și acorduri comerciale, analizează concurența etc.

În schimb, angajatorul oferă un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), mașină de seviciu, laptop, telefon, traininguri de vânzări și posibilitatea dezvoltării în carieră.

Poți citi AICI mai multe despre jobul de reprezentant vânzări la Botoșani și îți poți depune CV-ul.

 

 

Totodată, Dedeman mai angajează un dispecer monitorizare în Buzau. Acesta va trebui să asigure funcționarea corectă a echipamentului de supraveghere și conexiunile de date, să monitorizeze activitatea din interiorul și exteriorul magazinului și să coordoneze echipa care se ocupă de control și pază.

Compania oferă un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), traininguri și posibilitatea dezvoltării în carieră.

Vezi AICI mai multe detalii despre jobul de dispecer monitorizare de la Dedeman Buzău.

 

 

Două posturi de coordonator administrativ sunt disponibile la Dedeman în Târgu Mureș. Printre sarcinile de serviciu intră autorizarea echipamentelor/instalațiilor din domeniul ISCIR, întreține și repară aceste echipamente, se ocupă de securitatea și sănătatea în muncă, situațiile de urgență, protecția civila pentru angajații din magazin etc.

Candidații interesați trebuie să aibă studii medii sau superioare tehnice, experiență de minim doi ani în domenii reglementate de ISCIR pentru cei cu studii medii. Experiența în utilizarea echipamentelor de supraveghere video reprezintă un avantaj.

Angajatorul oferă un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), traininguri și posibilitatea dezvoltării carierei.

Poți afla AICI mai multe detalii despre acest job.

 

 

La Arad, Dedeman caută să angajeze un șef de raion de materiale de construcții. Printre sarcinile de serviciu se numără: organizarea și gestionarea activității de vânzare din raion, coordonarea și supervizarea echipei de consultanți de vânzari etc.

Candidatul ideal are studii medii sau superioare și va fi avantajat cel care are experiență în domeniul materialelor de construcții și instalațiilor. Alături de disponibilitatea la efort fizic și manipulare de marfă, compania mai vrea ca noul angajat să fie harnic, perseverent, onest și cu un simț dezvoltat al responsabilității.

Dedeman oferă în schimb un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), traininguri pe vânzare și pe produse, precum și posibilitatea dezvoltării în carieră.

Află AICI mai multe informații despre acest job la Dedeman Arad.

 

 

La Cluj-Napoca, Dedeman vrea să angajeze cinci persoane care să lucreze în calitate de consultant vânzări, care să consilieze clienții, să recepționeze marfa din raion, să așeze și  să expună marfa conform procedurilor interne etc.

Doritorii să ocupe aceste posturi trebuie să aibă studii medii sau superioare, fiind avantajați dacă au experiență de lucru în domeniul materialelor de construcții sau al instalațiilor.

Dedeman oferă în schimb un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), traininguri specifice și posibilitatea dezvoltării in carieră.

Poți afla AICI mai multe informații despre aceste joburi de la Dedeman Cluj-Napoca.