Nimic nu se compară cu împodobitul bradului cu toate ornamentele de Crăciun pe care le-am adunat de când eram mici, adăugând de la an an și câteva ornamente noi.

Pinterest și Anthropologie au creat o casă de Crăciun de vis, plină de lumini sclipitoare

Aflarea celor mai importante tendințe de sărbători poate fi un ghid necesar pentru a împodobi casa ca în filmele cu tematică de Crăciun.

Anul acesta, Pinterest și Anthropologie au creat o casă de Crăciun de vis, plină de lumini sclipitoare, cu decorațiuni impresionante. Iată patru dintre ideile care merită împrumutate pentru casa voastră în acest an,  potrivit Realsimple.

 Coronițele de brad sau de vâsc rămân piesele forte

Acum e momentul să scoți din dulap coronițele festive, șirurile de luminițe sau ghirlandele luminoase.

Daca ai un șemineu pe lemne, se poate pune în valoare cu ajutorul unor lumânări speciale. Coronițele de brad sau de vâsc rămân piesele forte care simbolizează cea mai frumoasă și mai așteptată perioadă din an: Nașterea Domnului.

Decorațiuni supradimensionate pentru șemineu

decoratiuni de craciun
SURSA FOTO: Dreamstime

De sărbători, e ușor să abordezi conceptul „cu cât mai mult cu atât mai bine”. Anul acesta, cele mai multe căutări au fost legate de decorarea șemineului și a policioarei de deasupra lui. Gândiți-vă la ciorapi tricotați supradimensionați, care pot cuprinde o mulțime de cadouri, straturi de ghirlande verzi și lumini sclipitoare în cascadă, lăsate să curgă pe părțile laterale ale șemineului.

Ghidul Pinterest abordează și accesoriile de lângă șemineu, cum ar fi suporturi rustice în formă de bușteni, buturugi și copăcei. Alte opțiuni la modă? Luați în considerare stratificarea cu niște suporturi din lemn pentru ciorapi, lumânări groase colorate și ghirlande de pânză.

Decorațiuni vintage: globuri de sticlă pictate manual

Unele dintre lucrurile noi ar trebui să fie, de fapt, vechi! Căutările „Crăciun de epocă” au crescut cu 290 la sută pe Google. Folosirea decorațiunilor vechi este o modalitate ecologică de a decora și un mod excelent de a găsi obiecte unice. Cea mai ușoară modalitate de a obține acest aspect este prin folosirea unor ornamente vintage.

Globurile de sticlă vopsite în culori strălucitoare, în stilul anilor 50, adaugă o notă de culoare și de strălucire bradului de Crăciun și ne face mai nostalgici. Căutați seturi de globuri pictate manual.

Multe companii vând în continuare ornamente vintage. Atârnați-le în brad, așezați-le în boluri mici prin toată casa și, de asemenea, dăruiți-le de Crăciun. Asigurați-vă că depozitați ornamentele cu mare grijă!

Dormitoare confortabile de iarnă

Când te trezești în dimineața zilei de Crăciun, ar fi bine să o faci într-un dormitor decorat cât mai vesel, în culorile Crăciunului. De fapt, căutările „estetica dormitorului de Crăciun” au crescut cu 510 la sută în acest an. Ca să faceți asta, alegeți lenjerie de pat în culori neutre, cât mai pastelate (gândiți-vă la roz sau vernil).

Alegeți pleduri țesute, pături de blană artificială și fețe de pernă brodate pentru a face ca totul să se simtă cât mai confortabil. Nu uitați de pernele fantezie cu brăduți sau cu Moș Crăciun. Piesele cu accente metalice sau forme inspirate de fulgi de zăpadă vor transforma patul într-un moment festiv!

Brazi de Crăciun strălucitori

Bradul de Crăciun în stil Charlie Brown rămâne la modă, dar pentru 2023, tendința este cât mai strălucitor. Utilizați un amestec de ornamente argintii și aurii, ghirlande și globuri strălucitoare sau alegeți ceva tematic.

Anthropologie a adus un element ceresc bradului de Crăciun, adăugând ornamente metalice perforate în formă de semilună și ghirlande de luminițe cu stele aurii.