Gheorghe Dincă a oferit noi informații despre Luiza Melencu. El a susținut că a vorbit cu fata și că acesta i-ar fi spus că dorea să scoată bani de la un bancomat, pe care îi primise de la mama ei. La un moment dat, Luiza ar fi susținut că nu a reușit să scoată banii, iar acesta a presupus că fata făcea ”aluzie” că ar dori să îi dea el bani. Imediat, Gheorghe Dincă acesta i-a oferit Luizei ”o partidă de sex”. Mai mult, criminalul a spus că Luiza Melencu, fata dispărută de acasă în aprilie, ar fi făcut sex de bună voie cu el.

Dincă le-a mărturisit anchetatorilor, conform România TV, că la scurt timp după ce Luiza a fost luată la ocaze,i i-a aruncat 50 de lei pe bancheta din spate, pentru a face sex cu el. Dincă susține că tânara a refuzat, însă după ce i-a oferit mai mulți bani, tânăra ar fi acceptat să facă sex cu el.

“Zicea că a vrut sa scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea. I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea că nu vrea”, a declarat Dincă, potrivit informațiilor din presă.