Decizie surprinzătoare luată de șefii Pro TV! Pavel Bartoș nu se aștepta la așa ceva

În cadrul unui noi interviu oferit pentru cancan.ro, Pavel Bartoș a vorbit despre primul moment în care a aflat că va fi co-prezentator cu Smiley. Acesta spune că ideea a fost una neașteptată și că producătoarea i-a testat pe amândoi ani de zile.

”În primul rând, ideea este că a fost o idee neașteptată. Nu mă așteptam la un asemenea cuplu. Când ne-a explicat Mona Segall, producătoarea de atunci de ce, am zis “Da, băi, vezi, nu mă gândeam”. Ea ne-a testat de-a lungul a vreo doi ani de zile.”, spune acesta.

El a continuat prin a preciza că că producătoarea nu-și permitea să aleagă pe oricine pentru că emisiunea ”Românii au talent” era una ”de primă mână”. Pavel Bartoș a mai spus că Mona Segall este un mare producător și că a știut să își aleagă oamenii.

”Nu era o chestie… “hai să încercăm pe…” Mi-a zis că nici nu-și permitea să facă o încercare de genul acesta pentru că era un show de prima mână. Vezi, asta e meritul unui mare producător! Șă știe să aleagă și să-și aleagă oamenii.”, a mai spus acesta pentru sursa anterior menționată.

Actorul și-ar dori să iasă la pensie din Pro TV

Îndrăgitul actor a fost întrebat dacă el crede că va ieși la pensie din Pro TV. Acesta a spus că ar fi un ”vis extarordinar”, subliniind că un lucru pe care îl știe sigur este că va muri actor.

”Mi-aș dori! Ar fi un vis extraordinar să rezist până atunci și lumea să mă iubească și atunci. Dar ce știu sigur și clar este că voi muri actor.”, mai spune el.

În ceea ce privește viitorul teatrului, acesta a declarat că va fi unul frumos și că teatrul nu va dispărea.

”Unul frumos. Cât noi vom tânji după emoție, teatrul nu va dispărea pentru că, mai ales acum în pandemie, am realizat câtă nevoie avem de interacțiunea umană, ”face to face”. Ai nevoie să vezi omul, să te atingi, să te bucuri, să plângi cu el, așa că nu va dispărea niciodată.”, spune actorul.