Dispar din grilă mai multe canale TV

RCS&RDS, cel mai mare furnizor de cablu din România, a făcut modificări semnificative în grila sa de programe, afectând și unele televiziuni din grupul Clever, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. Potrivit publicației HDsatelite, nouă televiziuni părăsesc grila națională a RCS&RDS.

Din grupul Clever, televiziunile afectate sunt Profit News, Prima History și Medika TV. De asemenea, RCS&RDS a eliminat din grilă televiziunile DigiSport 4 (SD), CGTN HD, Cinemax 2 (SD), Bollywood, Bollywood HD și Atomic Academy.

În schimb, au fost adăugate la nivel național televiziunile SkyShowtime HD 1, SkyShowtime HD 2, TVr sport HD și Bollywood Clasic.

O altă televiziune din România a rămas fără licență

O veche televiziune din România nu va mai fi găsită în grila de programe. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) i-a retras recent licența de difuzare, la solicitarea forului audiovizual. Românii nu vor mai regăsi această televiziune în grila de programe. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) i-a retras recent licența de difuzare.

Este vorba despre un post din Brașov, Mix TV, înființat de fostul baron PNL Aristotel Căncescu.

Această televiziune a încetat să mai emită de la începutul lunii aprilie

Amintim că Mix TV a încetat să mai emită emisiuni încă de la începutul lunii aprilie. Totuși, CNA a retras recent licența postului TV la solicitarea forului audiovizual.

Televiziunea a intrat deja în insolvență, scrie Pagina de Media. Dacă se dorea continuarea sa, trebuia depus un dosar complet de prelungire.

Dat fiind contextul sensibil, cei de la Mix TV au solicitat retragerea licenței. Una dintre primele persoane care au confirmat acest fapt a fost Onelia Pescaru.

Aceasta s-a aflat la conducerea televiziunii locale din Brașov timp de 22 de ani, până când a plecat în urmă cu trei ani.

Potrivit declarațiilor sale, Mix TV a încetat să mai emită pe 1 aprilie. La momentul respectiv, mulți credeau că este vorba despre o farsă. Totuși, decizia a fost una cât se poate de reală.

De asemenea, Onelia Pescaru a povestit despre întreaga ei experiență la Mix TV. Cei 22 de ani au fost unii plini cu de toate, cu experiențe frumoase, dar și cu evenimente mai puțin plăcute, potrivit declarațiilor făcute de ea.

Totodată, a recunoscut că anii petrecuți la televiziunea din Brașov au ajutat-o să se contureze ca om, dar și ca profesionist. În momentul de față, aceasta este profesor și psihoterapeut.