Românii nu vor mai regăsi această televiziune în grila de programe. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) i-a retras recent licența de difuzare. Este vorba despre un post din Brașov, Mix TV, înființat de fostul baron PNL Aristotel Căncescu.

Această televiziune a încetat să mai emită de la începutul lunii aprilie

Amintim că Mix TV a încetat să mai emită emisiuni încă de la începutul lunii aprilie. Totuși, CNA a retras recent licența postului TV la solicitarea forului audiovizual.

Televiziunea a intrat deja în insolvență, scrie Pagina de Media. Dacă se dorea continuarea sa, trebuia depus un dosar complet de prelungire.

Dat fiind contextul sensibil, cei de la Mix TV au solicitat retragerea licenței. Una dintre primele persoane care au confirmat acest fapt a fost Onelia Pescaru.

Aceasta s-a aflat la conducerea televiziunii locale din Brașov timp de 22 de ani, până când a plecat în urmă cu trei ani.

Potrivit declarațiilor sale, Mix TV a încetat să mai emită pe 1 aprilie. La momentul respectiv, mulți credeau că este vorba despre o farsă. Totuși, decizia a fost una cât se poate de reală.

Onelia Pescaru a povestit despre întreaga ei experiență la Mix TV

De asemenea, Onelia Pescaru a povestit despre întreaga ei experiență la Mix TV. Cei 22 de ani au fost unii plini cu de toate, cu experiențe frumoase, dar și cu evenimente mai puțin plăcute, potrivit declarațiilor făcute de ea.

Onelia Pescaru
Onelia Pescaru SURSĂ FOTO: Facebook

Totodată, a recunoscut că anii petrecuți la televiziunea din Brașov au ajutat-o să se contureze ca om, dar și ca profesionist. În momentul de față, aceasta este profesor și psihoterapeut.

„Sunt, așadar, profund recunoscătoare pentru oamenii pe care i- am întâlnit și pentru șansa uriașă de a face o meserie cu multă, multă, multă pasiune. O meserie care mi le- a adus și pe celelalte două de azi: de psihoterapeut și de profesor. Nimic nu a fost în zadar și nimic din ce am trăit nu regret astăzi. Nici măcar anii – 7 la număr! – de frig și de groază de la Mix, cu interlopi pe urmele mele, zi și noapte, cu incendieri în miez de noapte, cu mascați și declarații la DNA, cu sărăcie cruntă și cu umilința din urmă, care m- a și ajutat să mă desprind dintr-o viață care de mult nu mai era a mea”, a scris ea pe Facebook.

Ea și-a încheiat mesajul prin a sublinia că „suntem suma oamenilor pe care i-am întâlnit și a întâmplărilor pe care le-am trăit”. Postarea a strâns imediat sute de reacții și zeci de comentarii.