Potrivit președintelui interimal al PSD, Marcel Ciolacu, premierul Ludovic Orban vrea să acopere ”tunurile” date de liberali în timpul pandemiei, prin mărirea CASS-ului.

”Orban vrea să acopere tunurile din sănătate date pe pandemie din buzunarul românilor!

După ce au sifonat sute de milioane de euro prin firmele de casă, liberalii au nerușinarea să spună acum că românii trebuie să plătească mai mult pentru asigurările de sănătate”, scrie Ciolacu pe facebook.

Nu mai furați!

Totodată, acesta le-a transmis un mesaj ironic liberalilor prin care face apel la ei să ”nu mai fure” pentru a avea banii necesari pentru sistemul de sănătate.

”Încercați altceva: nu mai furați! Și veți avea bani pentru sistemul de sănătate! Nu transferați tot pe români povara hoțiilor voastre! Nu a fost de ajuns că i-ați cocoșat cu amenzi?! Și că nu măriți pensiile și alocațiile?! Acum mai și băgați mâna până la cot în salariile oamenilor?!

Aceasta este dubla măsură liberală: vor creșterea CASS, dar critică inițiativa PSD de impozitare progresivă care ar mai tăia din averile imense ale prietenilor PNL și ar aduce mai mulți bani în buzunarele oamenilor!”, a adăugat Ciolacu.