O simplă căutare pe site-ul Google după “filme gratis” returnează 64 de milioane de rezultate. Românii se uită la filme şi seriale, însă nu la televizor, ci online pe calculator, la acest lucru contribuind şi viteza superioară la internet oferită de majoritatea operatorilor din ţara noastră.

În privinţa televiziunii, în România ajung doar serialele de succes, iar amatorii de seriale trebuie să aştepte o săptămână întreagă următorul episod existând și posibilitatea ca următorul sezon să nu fie difuzat. Pe Internet, utilizatorul deţine controlul. Acesta decide ce serial şi câte episoade să urmărească.  Majoritatea site-urilor oferă filme în format de înaltă rezoluţie, astfel încât cei care dispun de un televizor HD pot conecta PC-ul la acesta.

Toate aceste site-uri cu seriale TV sunt ilegale, însă în ţara noastră măsurile antipiraterie sunt ca şi inexistente.

Ordonanţa de urgentă nr. 123 din 01/09/2005 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe: Art. 1398. Constituie infracţiune şi se pedepseste cu închisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amendă de la 2.500 lei  la 40.000 lei punerea la dispoziţia publicului, inclusiv prin Internet sau prin alte reţele de calculatoare, fără consimţământul titularilor de drepturi, a operelor ori a produselor purtătoare de drepturi conexe sau de drepturi sui-generis ale fabricanţilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel încât publicul să le poată accesa în orice loc sau în orice moment ales în mod individual.

Filme şi seriale gratis
990.ro
divxonline.biz
filmehd.net
filmepro.ro
filmeonlinetari.com
vplay.ro
tvpug.com
serialeonlinetv.com
serialeplay.com
hdcineonline.com
hdmagia.ro
filmesubtitratehd.ro
cine.online-gratis.tv
filmstreamitalia.net
www.filmenoihd.eu
peliculashd24.com

Pe net exista zeci de site-uri care îţi oferă acces la o mulţime de posturi inclusiv HBO sau cele HD. Pentru a urmări canale TV gratis ai nevoie de un PC sau o tabletă, de o conexiune bună la internet şi să accesezi unul din site-urile de mai jos.

www.cool-tv.net
www.ro-tvonline.com
onesitetv.com/tvonline/country/Romania
www.tvron.ro
tvonline.radiourionline.com
tvronline.com

PRECIZARE: Site-urile de mai sus sunt ilegale. Capital nu încurajează pirateria.