Prietenii lui DJ Lalla sunt audiați de poliție

Persoane din anturajul lui DJ Lalla sunt supuse audierilor de către anchetatorii din cadrul Poliției Mamaia. La derularea anchetei din acest dosar participă și procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Numeroși martori au fost audiați luni, 2 octombrie. Totul pentru elucidarea cazului tinerei de 34 de ani care a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia.

Printre principalele semne de întrebare apărute în decursul anchetei se numără și faptul că în telefonul fetei nu a fost găsit niciun mesaj de adio. Acest lucru îi face pe anchetatori să creadă că moartea ei a fost un accident.

Un alt semn de întrebare este acela că obiectele care aparțineau fetei, căștile, telefonul și încălțămintea, nu au fost descoperite de anchetatorii în timpul cercetării la fața locului. Deși se aflau la un kilometru distanță față de locul în care a fost identificată, obiectele au fost găsite sâmbătă de un alt turist.

O ipoteză este aceea că tânăra ar fi intrat în mare, însă a fost doborâtă de curenții prea puternici care nu i-au mai permis să înoate.

Potrivit raportului IML, fata nu consumase alcool sau alte substanțe care i-ar fi putut afecta capacitatea de a înota.

Tot în aceste zile anchetatorii analizează și camerele se supraveghere din zonă.

Ultimele imagini în care DJ Lalla apare în viață

În cursul zilei de luni, anchetatorii au dat publicității imagini în care DJ Lalla aleargă spre plajă. Acestea sunt considerate ultimele imagini în care fata apare în viață. Potrivit Observator Antena 1, Laura Roșca este surprinsă în jurul orei 8:30, ieșind din blocul unde se cazase cu doar 2 ore înainte de a-i fi descoperit trupul.

dj lalla

dj lalla

La finalul săptămânii trecute a avut loc înmormântarea fetei. Cu această ocazie, tatăl Laurei Roșca a făcut o scurtă mărturisire.

„Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural… Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci.

Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a declarat tatăl Laurei Roșca, citat de Antena 3 CNN.

Anchetatorii susțin că pe camerele de supraveghere ar fi văzut și un bărbat lângă corpul fetei. În plus, după descoperirea lucrurilor tinerei, ei au precizat că nu este exclusă nici varianta unei crime.

Tatăl fetei a mai declarat și că fiica sa i-ar fi trimis mamei poze de la mare cu o seară înainte. El nu crede că ar fi avut gânduri sinucigașe în această perioadă.

„I-o trimis cu o zi înainte la sora ei. Da, deci miercuri. Am întrebat-o și eu pe fată, că fata a venit din Anglia, e aici.

Nu știu, că miercuri o vorbit cu maică-sa și o zis că merge la mare, înseamnă că o fi plecat marți sau miercuri, nu știu”, a mai adăugat tatăl artistei.