Tatăl Laurei Roșca, cunoscută publicului drept Dj Lalla a făcut dezvăluiri despre decesul tinerei. El a spus că a primit raportul toxicologic de la medici, care arată dacă tânăra consumase sau nu alcool sau droguri înainte de tragedie.

Familia tinerei de 34 de ani este îndurerată de pierdere și, în paralel cu ancheta polițiștilor vor să reconstituie ultimele zile din viața tinerei pentru a afla ce s-a întâmplat.

Tatăl Laurei Roșca a făcut mărturisiri în ziua înmormântării

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată … Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural …

Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare.

Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus, îndurerat, tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o, potrivit Antena 3.

Anterior, tatăl ei a vorbit despre un episod depresiv avut de fiica sa în urmă cu o lună. Se pare că ea mergea la terapeut în mod regulat. Faptul că se lupta cu depresia era recunoscut și de tânără. Ea folosea rețelele de socializare pentru a posta des clipuri motivaționale.

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă.

Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei, citat de RTV.

Specialiștii au descoperit la autopsie apă și nisip în plămâni

Tânăra artistă Laura Roșca, cunoscută drept DJ Lalla, a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia Nord. Telefonul și hainele ei au fost găsite la două zile după tragica descoperire. Oamenii legii au început o anchetă în acest caz.

Laura Roşca, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia Nord de câțiva turiști care se plimbau. Oamenii au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

Totuși, era însă prea târziu pentru Laura. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Specialiștii au efectuat autopsia și au descoperit în plămânii fetei apă și nisip. Totodată, trupul fetei nu prezenta urme de violență, ceea ce ar elimina ipoteza unei posibile crime.