DJ Lalla nu s-a sinucis

Adevărul despre DJ Lalla! În urma tragicului sfârșit al cunoscutei DJ Lalla, un apropiat al acesteia a ales să clarifice unele aspecte într-o intervenție televizată tulburătoare.

Tânărul a vorbit despre ultimele clipe ale prietenei sale și despre faptul că aceasta ar fi putut fi salvată dacă intervenția ar fi fost promptă.

În vârstă de doar 34 de ani, DJ Lalla era o prezență cunoscută în cluburile de noapte și pe platformele de socializare. Pricepută la înot, a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia, la doar 10 metri de mal, îmbrăcată într-un tricou de și un slip.

Prietenul apropiat al artistei a infirmat categoric ideea sinuciderii și a susținut că aceasta s-a înecat din cauza valurilor puternice.

„Sunt fără cuvinte în situația asta, dar sigur nu s-a sinucis. S-a înecat, părerea mea.

La 10 metri de mal, prin al treilea val, care a zăpăcit-o. Primul a trântit-o, al doilea a trântit-o și al treilea a aruncat-o pe mal. Trăia pe mal, dacă era cineva ar fi salvat-o.

Își dorea să trăiască și își dorea o carieră, avea proiecte mărețe. Avea o viață frumoasă, după cum spunea ea înainte de emisiune: Vreau să am un vibe bun.

Mereu optimistă și pozitivă, de aceea nu cred că s-a sinucis”, a precizat apropiatul acesteia.

DJ Lalla
SURSA FOTO: Facebook, Pagina de Media

DJ Lalla s-a certat cu iubitul înainte să moară

De asemenea, apropiatul spune că DJ Lalla avea o relație cu un medic veterinar. Acesta ar fi lucrat atât în România, cât și în Glasgow.

În plus, acesta spune că cei doi s-au întâlnit la Bergamo. Ei ar fi urmat să vină în România să-și achiziționeze o casă. Totuși, cei doi s-au certat în Milano. Ea s-a întors în țară cu o zi mai devreme decât era plănuit.

„N-am fost nici iubit cu ea, nici mentor, dar ne-am conversat reciproc. Nu o să spun contextul în care ne-am cunoscut, însă pot spune că era o fată extrem de puternică. Regret. Eu sunt cam de o vârstă cu tatăl ei, ducea lipsa unui tată, ba chiar m-a rugat să o las să îmi zică tati…. Bogdan Munteanu era managerul ei pentru TikTok, nicio legătură sau gelozie.

Ea era pe locul 4 în România pe Tiktok, iar Bogdan o manageria. Căutați câți bani avea Lalla strânși, era o femeie independentă. Iubitul ei era un medic veterinar care lucra la Glasgow 2 săptămâni, după care venea 2 săptămâni în România. Ei s-au întâlnit la Bergamo, în ultimul weekend, urmând să vină marți în România să își cumpere casă, dar s-au certat la Milano. Ea a venit cu o zi mai devreme. Asta e tot ce știu”, a adăugat el.

Lucrurile lui DJ Lalla au fost furate

Obiectele personale ale tinerei au fost descoperite doar pe data de 30 septembrie 2023, în apropierea locului unde a fost găsită moartă.

Aceeași zi a adus și o veste de la Poliția Română, care a folosit o aplicație de găsire instalată pe telefonul acesteia.

Prin intermediul aplicației, autoritățile au identificat un individ fără adăpost, care îi furase:

  • telefonul mobil
  • încălțămintea
  • căștile

Furtul a avut loc în jurul orei 09:00. Deocamdată, hainele tinerei nu au fost găsite de către forțele de ordine.

Pe data de 28 septembrie, tânăra a fost descoperită fără suflare pe o plajă din Mamaia. O turistă a dat întâmplător peste trupul acesteia și inițial a crezut că este vorba despre un manechin.

Alertată, aceasta a sunat imediat la Poliție. Un echipaj de medici a ajuns la fața locului și a găsit-o pe tânără îmbrăcată într-un tricou și un slip. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.