În anul 2017, sub conducerea actualului Consiliu de Administraţie, în primele opt luni, aceasta a înregistrat un profit de 18.3 milioane de lei, în creştere faţă de perioada similară a anului trecut(16.6 milioane lei). 

Profitul realizat este rezultatul activităţii operaţionale, chiar şi cu lipsurile majore din zona investiţiior pe care Poşta Română le-a resimţit, în ultima perioadă.

“Intenţia noastră a fost să atragem atenţia atât asupra situaţiei cash flow-uluicât şi asupra  importanţei urgentării procesului de capitalizare, apanaj exclusiv al acţionarilor. În acest sens am transmis acel document către MCSI, document care făcea parte dintr-o corespondenţă firească şi confidenţială între conducerea executivă a CNPR şi actionari, şi care s-a dorit a fi un puternic semnal de alarmă. Având în vedere situaţia în care se găseşte compania în acest moment, reiterez,în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, că aceste acţiuni intempestive nu fac altceva decât să destabilizeze echilibrul,şi aşa fragil, al Poştei Române, şi propun revenirea la masa dialogului, calm, constructiv şi fără caracter public, între ministru şi conducerea companiei, pentru a găsi soluţii imediate şi eficiente pentru dezvoltarea operatorului naţional de servicii poştale”, a precizat Stein.