Daniela Crudu este cunoscută drept o persoană fără inhibiții și expansivă. În urmă cu doar câteva ore ea a trăit clipe de groază după ce a fost bătută crunt de iubitul ei. Din primele informații, vedeta are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

Cruduţa a devenit extrem de cunoscută când a ocupat postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. A renunțat la acest job dar a continuat să apară în diferite proiecte de televiziune.

Daniela Crudu a cunoscut mai mulţi bărbaţi, iar cu unii dintre ei a avut chiar relații tumultoase. Primul bărbat celebru cu care s-a afişat a fost Prinţul Raţiu, dar relația nu a durat foarte mult. A urmat apoi afaceristul Bogdan Defta, cel care a și ajutat-o financiar. Potrivit spynews, povestea dintre cei doi s-a încheiat în momentul în care bruneta a sărit în braţele lui Ion Boschet.

Pe vremea când era asistentă la “Un show păcătos”, Daniela Crudu a început să se iubească cu Ciprian Malciu, un tânăr potent financiar. Presa a notat însă și o posibilă relație a acesteia cu Ioan Niculaie, după ce bruneta s-a pozat în elicopterul lui.

A urmat apoi prinţul Al Habtoor, care ar fi dus-o în vacanţe scumpe și i-ar fi operit cadouri pe măsură. Bruneta a fost un timp și cu Alex Piţurcă.

Marea iubire a brunetei

Una dintre marile iubiri ale Cruduței a fost Mihai Costea. Relația a fost presărată cu năbădăi şi certuri. La începutul anului 2013, Crudu a părăsit emisiunea din cauza crizelor de gelozie făcute de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea. Acesta nu i-ar fi fost însă fidel Cruduţei. Bruneta a suferit foarte mult, dar în cele din urmă şi-a revenit.

Relația dintre cei doi a devenit extrem de dezbătută și inclusiv Gigi Becali a răbufnit la un moment dat. “Această femeie (Daniela Crudu, n.r.) e periculoasă rău de tot! Îl va distruge și nu va mai juca fotbal! El a stat după Cruduța până dimineața, când a venit ea trotilată. Normal că nu-l mai țin genunchii după o noapte cu ea! Te duci la ea și stai o oră ți pleci, nu stai toată noaptea (…) Eu i-am zis lui Mihai că are voie de două ori pe săptămână”, a declarat atunci patronul clubului FCSB despre relația Danielei.

Legătura neștiută cu Gigi Becali

Apoi, Daniela s-a aruncat în braţele antrenorului ei de fitness, mai apoi îndrăgostindu-se de câştigătorul emisiunii “Burlăciţa”. Niciuna dintre relaţii nu a rezistat.

Următorul pe “lista” Cruduţei a fost Mihai din Urziceni, un bărbat care provine dintr-o familie bogată.
Asistenta “păcătoasă” şi-a găsit apoi fericirea în braţele fotbalistului Nicolas Gorobsov, dar şi ale lui Mario Iorgulescu.

Crudu ar fi avut o relație și cu Mihai Theodor Mincu, care este ginerele lui Becali. Cunoscut drept un „crai de Dobroești”, Mihai Theodor Mincu a fost pentru puțin timp cu vedeta tv și chiar dacă relația lor nu a durat foarte mult, ar fi fost intensă și fără prejudecăți. Cei doi ar fi obișnuit să petreacă până în zori în cluburile de manele, spun jurnaliștii de la CanCan.