Gigi Becali pare să se fi resemnat. Patronul FCSB a criticat foarte dur decizia Comitetului Executiv al FRF, care a decis anul trecut că echipele care activează în Liga I vor fi obligate să-şi înfiinţeze secţii de fotbal feminin pentru a putea primi în continuare licenţa. Acum, Becali pare să-şi fi schimbat părerea.

Afaceristul a declarat că, “dacă este obligatoriu”, atunci va cumpăra o echipă de fotbal feminin care să activeze în culorile FCSB. Latifundiarul din Pipera pare astfel dispus să-şi investească o parte din bani într-o echipă de fotbal feminin.

“Dacă o să fie obligatoriu, o să cumpărăm una. Eu nu fac niciodată. Le dau 10.000 de euro sponsorizare. Cum să meargă un bărbat în vestiar? Eu spun cum văd lucrurile normale. Opinia mea: femeia nu trebuie să facă femeia. Chiar ne-a rugat o echipă să joace pe piept cu FCSB, ca să le dau 10.000 de euro. Tu nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în piept?”, a declarat Becali, potrivit telekomsport.ro.

Ce spunea Gigi Becali anul trecut despre decizia FRF

În luna iulie 2019, latifundiarul din Pipera declara, pe tema deciziei FRF, că nimeni nu-i poate impune ce să facă cu banii lui.

“Nu poate să-mi impuna nimeni ce să fac cu societatea mea comerciala. Sunt banii mei, nu vreau sa fac. Vrei? Fă tu! Ai bani? Fă! Dacă face cineva, face că-i place. Doar n-o sa ma duc acum sa ma uit la fotbal de femei. Nu-mi place!”, spunea Gigi Becali.