„CÂND AI MÂINILE MÂNJITE, TE APUCĂ DISPERAREA…
Azi, în Biroul Permanent al Senatului, trebuie să o tranșăm definitiv! Liderul senatorilor PNL refuză să respecte legea, pretextând că Hotărârea Senatului e ilegală. Sigur, stiind ce scheleți are în dulap, e de înțeles disperarea cu care fuge de audiere!
#senatoruhimcu”, a scris Zamfir, pe Facebook.

Preşedintele Comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir, a anunţat luna aceasta că există pârghiile necesare pentru a-l determina pe fostul trezorier ING, senatorul PNL Florin Cîţu, să se prezinte la Comisia economică pentru a fi audiat în legătură cu manipularea ROBOR din 2008, chiar dacă acesta refuză.

”Dragnea şi Tăriceanu au dat ordin să fiu anchetat! Hamsterul execută! Cei doi se răzbună şi cer să fiu anchetat din nou. Anul trecut am fost anchetat la ordinul lui Dragnea de ASF. Anul acesta la comisia economică a avut deja loc o anchetă ilegală iar cei doi preşedinţi au fost de acord. V-am spus despre reacţia Preşedintelui Senatului după ce am scris ALDE Europe despre abuzurile membrilor ALDE din România. Abuzuri pe care Preşedintele ALDE România le tolerează. Domnule Tăriceanu am să le scriu şi despre această anchetă comunistă şi abuzurile pe care le toleraţi. Dar lucrurile sunt şi mai grave. Se pare că deranjez foarte tare interesele economice ale Moscovei în România. Dragnea şi Tăriceanu au găsit momentul şi se răzbună pe mine. Se folosesc de hamsterul lui Dragnea şi îi cer să mă ancheteze după modelul comunist sugerat de Moscova, în cadrul unei anchete făcută de un habarnist şef la comisia economică din Senat”, a scris pe Facebook Florin Cîţu, în urmă cu câteva săptămâni.