Dani Oţil a făcut dezvăluirea momentului în urmă cu doar câteva minute, chiar în timpul emisiunii Super Neatza cu Răzvan şi Dani, în direct la Antena 1. Dani nu suportă întrebarea pe care o primeşte de fiecare dată. „Unde mergi în vacanţă vara asta?”

Dani Oţil nu s-a mai abţinut

Vedeta de la Antena 1 nu s-a mai abţinut şi s-a decis să spună totul. Colegul său de emisiune, Răzvan Simion a glumit pe seama lui, mai ales că Dani nu poate să meargă nicăieri anul acesta pentru că soţia sa este însărcinată.

„Mă enervează întrebarea voi unde mergeti. Aceasta este întrebarea de tip Revelion. Lăsaţi-mă în pace. Am verificat toate pensiunile de aici. Ştiu tot. Unde pleci tu? Nicăieri anul ăsta”, a dezvăluit vedeta de la Antena 1.

Răzvan Simion nu a ratat ocazia de a glumi pe seama colegului său proaspăt căsătorit care urmează să devină tată. „Vă duceţi la Amara că în altă parte unde să vă duceţi”, a spus Răzvan, în hohotele de râs ale celor din studioul de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani.

Ramona Olaru are deja planuri de vacanţă

În schimba, Ramona Olaru, cea care prezintă rubrica meteo la Super Neatza cu Răzvan şi Dani are planuri mari în această vară. Din păcate pentru ea, ziua de naştere şi-o va petrece în direct la emisiune. Ziua de naştere a Ramonei este mâine, 7 iulie.

Mai mult, Ramona i-a transmis lui Dani Oţil că aşteaptă un cadou important de ziua ei. „Mă duc la Mikonos şi poate o iau si pe Bianca cu mine (nr. – prezentatoarea Horoscopului). Mă aştept la ceva mare de la tine Dani şi la cadou mă refer. Ziua mea e mâine, dar o sărbătoresc aici. Apoi, o să plec”, a dezvăluit Ramona, cunoscută a fi un mare fan al călătoriilor şi al distracţiilor.