Răzvan Simion a avut parte de o surpriză totală chiar la începutul emisiunii de la Antena 1. Asistenta Ramona i-a făcut o declaraţie neaşteptată lui Răzvan Simion.

Pasiunea secretă a Ramonei Olaru

Chiar la începutul emisiunii, Ramona Olaru s-a dat de gol. A făcut o glumă care l-a lăsat pur şi simplu fără cuvinte pe Răzvan Simion. „Voiam să te întreb dacă ştii cum să setez alarma la telefonul ăsta ca să mă trezesc lângă tine în fiecare dimineaţă”, a spus Ramona, moment în care Răzvan, dar şi ceilalţi din studiu au tăcut pentru câteva secunde.

Vizibil încurcat, Răzvan Simion i-a replicat într-un târziu Ramonei. „Da. Ştiu a mai circulat gluma asta pe tik.tok”, a spus vedeta Antenei 1.

Răzvan Simion, relaţie de durată cu Lidia Buble

Vedeta de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Răzvan Simion, a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa Lidia Buble. Deşi se părea că cei doi se vor căsători, până la urmă s-au despărţit după mai mulţi ani de relaţie. Ultima cucerire a lui Răzvan SImion ar fi frumoasa Daliana Răducan.

Musafirul nepoftit al lui Răzvan Simion

Nu a fost singura problemă a lui Răzvan Simion. Chiar vedeta a dezvăluit în această dimineaţă ce a păţit duminică, atunci când a ajuns acasă. Vizibil deranjat de ploi, Răzvan Simion a dezvăluit ce i s-a întâmplat. „Când am ajuns aseară acasă şi am încercat să adorm a apărut un ţânţar. Vino muşcă-mă de aici. Să mă bucur că a venit vara. El e vestitorul ferii. În sfârşit, înseamnă că vom scăpa de ploi”, a dezvăluit Răzvan.