Se pare că realizatorul tv nu înțelege de ce unele persoane nu pot merge să își facă treburile din grădină, iar alte persoane „au voie să stea două mii în aeroport”.

„Ăia de ce au voie să stea două mii în aeroport și eu n-am voie să mă duc singur, singur, cu o sapă la grădină?” l-a întrebat tatăl său pe Dani Oțil, realizatorul de la Antena 1, al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Potrivit acestuia, tatăl său se gândea să planteze sparanghel, pentru că, în acest an, pentru prima dată, îi mor plantele în grădină, din cauza izolării sociale și imposibilității de a se deplasa la grădină.

Să vorbească cu tata!

Totodată, Dani Oțil a avertizat că îi va „suna pe toți guvernanții” să îi explice argumentele pentru astfel de decizii.

„O să-i las pe guvernanții noștri să vorbească cu tata, jur, vă sun pe toți, vă sun pe toți. Explicați-i voi că eu n-am mai putut, am avut jumătăți de argumente, dar nu argumente întregi.

„Și-i zic lu tata, deștept și eu, scrie că ai animale la grădină și trebuie să le dai apă și te lasă. Zice tata: cum să scriu dacă n-am? Zic: Băi, tată, te-ai trezit tu singurul din țara asta. Scrie că ai albine. Zice: Au murit albinele. Scrie că n-au murit. Zice: Nu pot, tată, că nu e frumos să minți” a adăugat Dani Oțil.