Viorica Dăncilă face vineri o vizită în judeţul Timiş, având programate mai multe întâlniri cu autorităţile, dar şi cu alegătorii. Liderul PSD a fost aşteptată însă la Consiliul Judeţean Timiş de câţiva protestatari care i-au strigat: „Mincinoasa” şi „Analfabeta”.

Incidentul s-a petrecut în momentul în care aceasta a ajuns la sediul instituţiei. Oamenii înarmaţi cu pancarte ce purtau mesaje anti PSD au huiduit-o pe Dăncilă. Aproximativ 20 de protestatari cu vuvuzele au strigat ”Mincinoasa”, ”Analfabeta” şi ”PSD ciuma roşie”, atunci când Dăncilă a coborât din maşină.

În zonă se afla şi o femeie care protesta de câteva zile pentru o situaţie personală legată de pământ şi care, pe lângă pancarte cu diverse mesaje, avea alături de ea şi o găleată plină cu pietre. Femeia nu ştia că astăzi va veni acolo premierul demis Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, arată adevărul.ro.

În cele din urmă, Dăncilă, însoţită de mai mulţi lideri PSD, a intrat în sală, pentru a susține o conferință de presă și nu s-au înregistrat alte incidente.

”Cei cinci oameni pe care îi văd foarte disperaţi. Nu aşa sunt timişorenii. Am venit de foarte multe ori în Timişoara. Timişorenii ştiu că respectul impune respect. Asta e România pe care a construit-o Iohannis. De când am preluat funcţia de prim-ministru am văzut foarte mulţi oameni care au venit cu limbaj violent, cu jigniri. În pomul în care face roade, dai cu pietre. Odată trebuie să spunem stop, nu prin violenţă, ci prin a-i face să înţeleagă că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile”, a declarat Dăncilă, referindu-se la protestatarii care au huiduit-o.