Tur de forţă pentru Viorica Dăncilă în vederea turului doi al alegerilor prezidenţiale: după o conferinţă de presă în care a răspuns multor întrebări adresate de jurnaliştii prezenţi, candidatul PSD pentru fotoliul de la Cotroceni a mers la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea. Ea a precizat că şi-ar fi dorit să fie acompaniată şi de preşedintele Klaus Iohannis, pentru ca românii să-i poată vedea în direct confruntându-se şi prezentându-si proiectele.

“Mi-aș fi dorit ca în această seară să fiu aici cu contracandidatul meu Klaus Iohannis pentru o dezbatere, pentru ca oamenii să ne vadă așa cum suntem și să dăm dovadă de respect pentru români. Să ne spunem fiecare punctul de vedere asupra proiectelor viitoare, dar mai ales să le dăm socoteală românilor asupra activității pe care am desfășurat-o, Klaus Iohannis în calitate de președinte al României, eu în calitate de premier al României.

Este o datorie pe care o avem faţă de cetăţeni şi cred că nu ar trebui să privim acest aspect ca pe ceva facultativ. Cred că este o obligaţie, o obligaţie morală faţă de români şi faţă de România!”