Scandal total cu mai puțin de două zile înaintea dezbaterii și a votului pe moțiunea de cenzură. Ședință cu amenințări în cadrul PSD. Viorica Dăncilă a trecut la amenințări directe pentru parlamentari.

În spatele ușilor închise Dăncilă a bătut cu pumnul în masă. Cine trădează, e dat afară din partid. Sunt înregistrări șoc din interiorul social democraților.

Mai mult, Dăncilă le-a transmis parlamentarilor social democrați să spună ce nemulțumiri au ca să nu aibă surprize joi, la votarea moțiunii de cenzură.

”La moțiune noi nu vom vota…s-a luat decizia în CEX, nu vom vota pentru a nu exista suspiciuni care cum a votat, că a votat ăla, că ăla a trădat, că ălă nu a trădat…să fim siguri.

În altă ordine de ide, putem să vedem și cum votează ceilalți, vom avea posibilitatea să vedem, nefiind aglomerare, neavând această posibilitate de a fi îngrămădeală și să nu vedem cum votează ceilalți. Eu cred că vom ieși mai întăriți din această bătălie și că aceasta ne va aduce un scor electoral mai mare.

Dacă cineva din sală consideră că sunt anumite lucruri care vor putea influența în mod negativ sau pozitiv votul de la moțiune avem toată deschiderea să vorbim.

Dacă cineva din sală crede că vrea să voteze la moțiune eu cred că este corect să o spună acum.”, le-a transmis Dăncilă colegilor parlamentari, conform Antena 3.