Milionarul bucureștean Dan Nicorescu are probleme mari. În cursul zilei de joi, Poliția Locală din Constanța i-a ridicat bolidul de lux, marca Ferrari, parcat neregulamentar în centrul vechi al orașului.

De meționat este faptul că, oamenii legi nu au fost intimidați de faptul că mașina îi aparținea unuia dintre cei mai bogați oameni din România. Bolidul de lux a fost ridicat din fața unui local situat în Piața Ovidiu, scrie Replica de Constanța. 

Mașina parcată neregulamentar a fost ridicată pe platformă și dusă către depou de unde milionarul ar urma să meargă să o ridice.

sursa foto: replica de Constanța

Dan Nicorescu, probleme mari la Constanța pentru a doua oară

Amintim faptul că nu este prima oară când milionarul Dan Nicorescu trece printr-o astfel de situație pe litoralul românesc. În vara anului 2015, acesta a mai rămas pieton, tot în orașul Constanța, atunci când oamenii legii i-au blocat roțile mașinii.

Totodată, atunci, milionarul a fost amendat pentru că parcase neregulamentar un Lamborghini Aventador, un bolid de lux în valoare de aproape jumătate de milion de euro.

Dan Nicorescu este considerat cel mai excentric milionar român. El este originar din Târgoviște și a reușit să strângă o avere impresionantă încă din tinerețe. Milionarul a făcut comerț în Turcia și Serbia de la 20 de ani și astfel până la vârsta de 28 de ani avea deja primul milion de dolar strâns. Deși, este la bază inginer de aeronave, el nu a profesat niciodată în domeniu. A ales să se ocupe de afaceri cu fier vechi, iar apoi a trecut la domeniul imobiliar.

Totodată, Nicorescu este proprietarul unei vile imense lângă Herăstrău și a mai multor mașini de lux, printre care Aston Martin DBS Superleggera, Ferrari Superfast 812, Rolls Royce Phantom Coupe și un Bentley Continental GT, însă acest lucru nu i-a interesat prea mult pe polițiștii locali, care și-au făcut meseria.