Tupeu fără margini al unui interlop din Constanţa. Acesta a făcut un live pe o reţea de socializare în timp ce se droga. Acum, oamenii legii s-au autosesizat.

Tupeu fără margini al unui interlop

”În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor participante și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis poliția constănțeană.

În imaginile publicate de Europa Press Ro se poate vedea cum un individ secționează apoi prizează un praf alb de pe un telefon mobil, încurajat de tovarășii de petrecere. ”Drogați în direct pe Facebook! Indivizi din Piața Chiliei au făcut live când se droghează!

Droguri, băutură și manele! Un cunoscut interlop din Piața Chiliei a transmis în direct pe Facebook cum se drogau prietenii de pahar. Live-ul a fost făcut noaptea trecută la o petrecere”, au scris cei de la Europa Press Ro.