Pandemia de coronavirus l-a afectat se pare serios pe Dan Bittman, care a ajuns acum la fundul sacului. În ciuda acestui aspect, artistul a investit totuși o sumă considerabilă într-un proiect în care are foarte mare încredere.

Astfel, Dan Bittman a investit 750.000 de euro pentru construcția unui parc nautic pe lacul pe care-l deține, lângă București. Inițial, balta era destinată pescuitului sportiv, dar acum, aceasta a devenit spațiu de agrement ce include un restaurant și un hotel.

„Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place. E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal”, a declarat Dan Bittman, potrivit Libertatea.

Banii sunt însă o mare problemă

Artistul are și alte planuri de business însă „banii sunt o mare problemă” pentru că nu ajung. Dan Bittman spune că ar vrea să înființeze și un club de karate pe malul lacului pe care-l administrează, dar deocamdată îi lipsesc banii necesari.

„Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Dan Bittman a recunoscut și că nu va avea timp să se ocupe personal de această afacere.

„O voi conduce prin reprezentanți. Însă e clar. Vara asta e sacrificată”, a adăugat artistul.

Amintim că, la finalul anului trecut solistul trupei Holograf, s-a aflat în centrul unui uriaș scandal. Acesta a contestat vehement restricțiile și s-a declarat convins că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile. Declarațiile sale au devenit virale în mediul online și au provocat numeroase reacții pro și contra.