”Acest Guvern nu trebuia să guvernaeze niciodată România. Acest Guvern este o catastrofă pentru România, este un Guvern al unui om care s-a crezut mai presus de lege și este în prezent acolo unde știm cu toții că este.

Acest Guvern trebuia să fie suprapus peste o perioadă de glorie a României pentru că am avut președinția Consiliului UE. Zilele trecute am întrebat 20 de români pe stradă ce știu despre această președinție. 17 nu auziseră despre președinție, iar 3 au auzit, dar nu știau să numească o realizare.

Spuneți că lucrurile merg bine în România, doamnă premier? În fiecare an populația unui oraș cât Sibiul pleacă din țară. Spuneți că nu avem șomaj? Anul trecut a fost cea mai mică natalitate din ultimii ani.

Ați ignorat protestele, ați spart protestele și ați adus România pe prima pagină a marilor ziare ale lumii și ne-ați făcut de râs pe toți.

Românii nu mai vor un Guvern girat de penali. Acest Guvern este construit după chipul și asemănarea creatorului său. Nu vă doresc soarta domnului Dragnea, nici pe departe, dar ne dorim dreptate pentru toți cei care au fost loviți, abuzați, în alte momente. Dacă vă încăpățânați să păstrați acest Guvern, atunci înseamnă că n-ați înțeles nimic din votul românilor din 26 mai, iar în 2020 veți fi istorie. Nu înțelegeți că în România cetățenii doresc o altă clasă politică și nu înțelegeți că în România este activă o nouă clasă politică.”, a spus Dan Barna.