Au mai participat circa 2.000 de persoane, presa locală şi centrală şi partenerii companiei, precum și ambasadori, Primarul Oraşului Topoloveni şi autorităţile locale.

În 2002, MGC Topoloveni a achiziţionat fabrica de conserve înfiinţată la 1901 la şi, în urma unui amplu proces de investiţii, a reuşit ca, la începutul anului 2016 să poziţioneze fabrica în topul producătorilor de alimente din România.

Astăzi, cei peste 250 de angajaţi permanenţi ai companiei produc anual peste 7.500 de tone de alimente în peste 200 de sortimente, zacusca aducându-le poziţia de lider de piaţă în valoare şi volum, conform GFK.

Unitatea cuprinde, printre altele, o  maşină de gătit iahnie, cuptoare pentru sarmale, o linie de copt vinete şi ardei pentru zacuscă direct pe flacără.

În acest moment, MGC produce în patru secţii – secţia de legume, fructe şi mâncăruri; secţia de semipreparate congelate; secţia de sosuri; secţia de specialităţi din carne – sub mai multe branduri: Bunătăţi de Topoloveni, Grădina Mariei, A la carte collection, Quali (HoReCa), Beyroutee şi Tabakta (pentru pieţele internaţionale).