Seria limitată Dacia Black Line lansată recent pe piaţa franceză ar piutea ajuge şi în România dacă rezultatele obţinute vor fi încurajatoare.

„Seria limitată Black Line a fost creată în special pentru Franţa iar dacă rezultatele sunt bune am putea lansa această ediţie şi în România. Pe moment ne concentrăm însă pe seria limitată Kiss FM, care este bine adaptată pentru clienţii tineri în România”, a pecizat directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive.

Reprezentantul companiei nu a menţionat un interval de timp în care modelele Sandero, Logan MCV şi Logan din seria Black Line vor ajunge pe piaţa locală.

Dacia a anunţat săptămâna trecută că va lansa în Franţa o ediţie limitată a modelelor Logan, Sandero şi Logan MCV, denumită Black Line. Printre altele, această ediţie limitată beneficiază de geamuri acţionate electric pentru locurile din faţă, închidere centralizată, şi servodirecţie.

Lista de comenzi a fost deja deschisă, iar preţurile variază între 9.600 şi 14.550 de euro, în funcţie de motorizare, echipamente şi dotări. Ediţia Black Line vizează clienţii care doresc un model Dacia mai rafinat, dar care nu doresc să renunţe la atuul oferit de preţ în cazul acestei mărci.