Potrivit lui, primul și ultimul trimestru din an înseamnă cele mai mari vânzări de servicii și echipamente pentru industriile Horeca si frig comercial, cu 52% și respectiv 40%, urmate de trimestrul trei cu o creștere de 23% și trimestrul doi cu 7%.
Compania a angajat 20 de oameni în 2011, în special pe servicii și project management. ”Piața horeca a înregistrat o creștere de numai 7-8%, în timp ce retailul a crescut cu peste 80%. DAAS a câstigat peste 4% cotă de piață pe frig comercial. Deținem expertiză în proiecte integrate, pentru care asigurăm servicii de service și mentenanță”, spune Mocanu.
Anul acesta, compania este implicată în proiecte de bucătării pentru Stadionul Național, Ramada Pitești, Hilton Oradea, Vila 23, bazându-se, în același timp, pe extinderea lanțurilor internaționale de hoteluri.
”Dezvoltarea segmentului restaurantelor fast-food va continua prudent. Însă suntem singura companie din piață care importă echipamentele americane utilizate în bucătăriile acestor rețele. Avem în portofoliu parteneri precum Spring Time, KFC, Pizza Hut, Domino’s Pizza”, mai spune Daniel Mocanu.
Pentru anul viitor, acesta estimează o creștere între 5 și 8% a pieței horeca. Totodată, compania a planificat să intre pe piețele HVAC și frig industrial și în estul și sudul Europei.