Chef Cătălin Scărlătescu și-a ieșit din fire

O nouă luptă în seara asta în cadrul show-ului culinar „Chefi la cuțite”, iar fiecare echipă are un scop clar. În timp ce tabăra lui chef Florin Dumitrescu își dorește mai multe victorii, concurenții lui chef Cătălin Scărlătescu vor să depășească perioada nefastă de până acum, în care nu au câștigat nicio întrecere, atribuindu-și cea dintâi izbândă.

„Stăm bine. Au venit cu noroc noii concurenți din bootcamp, Matthew și Adriana. Sunt pe val și abia aștept să gătească ai mei. Nu cred că același lucru îl poate spune Scărlătescu”, a declarat chef Bontea.

„Am venit la platou plin de nervi. E cutremur în echipă azi. Încep să împart binețe”, a anunțat Cătălin Scărlătescu, ajuns la capătul răbdării după șase battle-uri în care nu a avut nicio victorie.

Chef Scărlătescu este hotărât să-și disciplineze echipa, cu atât mai mult cu cât are concurenți care au obținut punctaje bune și foarte bune la probele individuale.

„Azi, mă aștept de la oamenii mei să fie foarte activi. În echipa noastră nu e destulă ambiție”, a comentat chef Dumitrescu. „Vreau să-i văd că sunt pe metereze, că se chinuie un pic, să-i văd că-și doresc cu adevărat să câștige”, a punctat el.

Concurenții au parte de provocări inedite

Chef Bontea a câștigat până acum patru bătălii, în vreme ce chef Dumitrescu, două. Rămâne însă de văzut dacă chef Scărlătescu va obține prima victorie. În această seară, răspunsul depinde și de locurile în care aterizează echipele, în turul culinar pe care îl vor întreprinde, conform provocării lansate de Gina Pistol.

În acest nou battle, concurenții vor explora bucătăriile lumii în destinații exotice, fiind provocați să pregătească preparate specifice zonelor respective. Așadar, cu cât destinația le este mai puțin cunoscută din punct de vedere gastronomic celor din echipă, cu atât șansele de a obține victoria pot să scadă.

În plus, chefii mai au la dispoziție diverse amulete pe care le pot folosi în luptă, putând astfel să provoace surprize neașteptate.