Se pare că lucrurile se confirmă, după cum a mărturisit chiar artista. Ea a spus că nu mai este într-o relație cu Alin Gabriel, după ce au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate.

„Nu! (n.r. nu mai sunt împreună). A trecut deja ceva timp și aș vrea să țin capul întors doar către un flash. Sunt aici cu toată dragostea pentru voi și asta m-ar bucura să conteze cel mai mult. Vă așteaptă lucruri frumoase din partea mea în perioada ce urmează. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot”, a scris Cristina Vasiu pe Instagram.

Amintim că, artista a fost căsătorită cu Bogdan Win, fost membru al trupei Crazy Win. Din păcate, la câteva luni de la căsătorie, aceștia au decis să divorțeze.

Cine este Cristina Vasiu?

Artista s-a născut la Deva, județul Hunedoara pe data de 19 aprilie 1992. Și-a descoperit talentul pentru muzică în copilărie, atunci când educatoarea de la grădiniță, care i-a recomandat mamei sale exploateze această cale.

La doar 7 ani a început să studieze canto și teorie muzicală, simultan cu lecțiile de vioară și pian. Primele apariții pe scenă au fost în cadrul emisiunii „Tip Top MiniTop”. Mai apoi lucrurile au laut amploare și a început să participe la festivalurile naționale și internaționale de muzică. Ea era considerată de specialiști drept una dintre cele mai bune voci din tânăra generație.

S-a făcut remarcată la „Vocea României”

În 2011, Cristina Vasiu a participat la prima ediție a show-ului Vocea României. Aici a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu și a ajuns până în semifinale. După această experiență, a susținut patru seri de concert, la Sala Palatului, în spectacolul Horia Brenciu – „Fac ce-mi spune inima”.

Un an mai târziu, artista a colaborat cu mai mulți compozitori români și a lansat două single-uri: „Love me”, compus și produs de Groove Box și „Fell Ya”, o colaborare cu J Yolo, single-ul fiind produs de Full Boss Production și DJ Sava.