Ludovic Orban, pus la zid de unul dintre foştii săi apropiaţi!

Florin Roman dă de pământ cu fostul său şef de partid

Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor şi actual preşedinte interimar al acestei Camere, l-a atacat dur pe Ludovic Orban şi îi cere acestuia să demisioneze din funcţia de parlamentar.

Totul vine după anunţul fostului preşedinte PNL, care a spus că are de gând să demisioneze din grupul parlamentar al PNL şi, în plus, nu va vota Guvernul minoritar ce se va forma în jurul lui Nicolae Ciucă, cu miniştri ai PNL şi UDMR.

“Înțeleg de la dl Orban ca e cu un pas in afara PNL! Și mai înțeleg ca săptămâna viitoare, pe final îl face și pe al doilea!

E supărat ca nu mai este el presedinte al PNL, premier, presedinte al Camerei Deputatilor! Și ne vorbește de onoare!

Onoare înseamnă sa nu tradezi partidul care ți-a dat totul! Iar dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban poate îți vei da și demisia din funcția de deputat câștigată pe listele PNL! Aveți aceasta onoare?”, a scris, vineri, Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

“La Dvs nu se pune! Am înțeles! Maxima ipocrizie!”

Liderul deputaţilor PNL îl mai acuză pe Ludovic Orban de “maximă ipocrizie” şi îi transmite că onoarea ar însemna să meargă şi să mulţumească PSD-ului, cu voturile căruia a ajuns premier, după moţiunea împotriva Vioricăi Dăncilă, dar şi la “a două înscăunare”.

“Sau onoare ar însemna sa multumiți PSD, cu voturile cărora ați ajuns premier, după moțiunea împotriva Vioricăi Dăncilă!

Tot PSD trebuie sa multumiți și la a doua înscăunare de premier! V-au votat in bloc!

Dar la Dvs nu se pune! Am înțeles! Maxima ipocrizie!”, mai scrie Florin Roman în mesajul său.

“Pentru mine asta este picătura care a umplut paharul”

Joi seara, Ludovic Orban anunţa că desemnarea lui Nicolae Ciucă premier într-un Guvern minoritar susținut de PSD a fost „picătura care a umplut paharul”, fapt pentru care îşi va înainta demisia din grupul parlamentar al PNL.

În plus, Guvernul Ciucă nu va primi votul său.

“Eu categoric nu voi vota Guvernul Ciucă, iar pentru mine asta este picătura care a umplut paharul. Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din Grupul Parlamentar PNL”, a declarat Orban.

Decizia de a-l susține pe Nicolae Ciucă în funcția de premier nu a venit din „simulacrul de BEX”, ci de la președintele Klaus Iohannis, a mai afirmat Ludovic Orban.