De atunci, Ducii de Cambridge au luat o pauză și s-au bucurat de o vacanță.

Presa britanică spune că Ducesa de Cambridge nu a mai fost văzută în public de mai bine de două luni, întrebându-se ce anume a ținut-o departe de ochii publicului așa de mult.

Unele voci au speculat că tânăra de 39 de ani ar putea fi însărcinată cu al patrulea copil, scrie Yahoo.com. Se știe că Ducesa de Cambridge suferă de hiperemesis gravidarum, o tulburare rară caracterizată prin greață și vărsături persistente în timpul sarcinii, care pot necesita spitalizare. Acesta ar putea fi motivul pentru care nu a mai ieșit în public.

Gazda unei emisiuni TV a alimentat recent speculațiile, spunând că ducesa ar putea fi „însărcinată” și că nu poate ieși nicăieri deoarece ar putea să i se facă rău.

Au apărut și speculații conform cărora „se apropie un divorț”

Ultima apariție publică a lui Kate a fost la 11 iulie, când a participat la finala Euro 2020 alături de William și fiul lor, Prince George. Ea a dispărut și de pe Instagram incă din 6 august, când a fost fotografiată cu un supraviețuitor al Holocaustului. Se crede chiar că imaginea ar fi fost făcută în ianuarie.

Tot presa a dezvăluit că Ducesa de Cambridge este obligată de Regina Elisabeta să preia două dintre cele mai importante îndatoriri de la Prințul Harry, căzut în dizgrație după decizia de a renunța, alături de Meghan Markle, la statutul de membri seniori ai Casei Regale și a se muta în SUA.

Mai exact, soția prințului William va prelua rolul de patron al Uniunii de Fotbal de Rugby și Ligii de Fotbal de Rugby, după ce cumnatul ei a fost decăzut din acest rol. Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, va deveni patroană a Rugby Football Union și Rugby Football League înainte de Cupa Mondială a Ligii din octombrie din Anglia, potrivit Mirror.co.uk.

Sursa foto: Dreamstime