Adevăratul motivul pentru care Meghan și Kate au fost la cuțite

Relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle a fost subiectul multor speculații, mai ales legate de nunta lui Meghan cu prințul Harry. Autorul Andrew Morton susține acum că cele două viitoare cumnate nu au reușit să se înțeleagă, înainte de nuntă, din cauza celei de-a treia sarcini a lui Kate, potrivit Good to Know.

A treia sarcină a lui Kate a fost anunțată în septembrie 2018, cu doar câteva luni înainte de logodna lui Harry cu Meghan. Kate l-a născut pe prințul Louis cu doar câteva săptămâni înainte de nunta cumnatului său.

Inițial s-a spus că Meghan ar fi făcut-o pe Kate să plângă din cauza rochiilor domnișoarelor de onoare. Meghan a declarat ulterior că lucrurile au stat exact invers și că, de fapt, Catherine ar fi adus-o în pragul unei crize de plâns.

Ducesa Kate nu a avut timp să sudeze o relație apropiată cu Meghan din cauza sarcinii

Acum, într-o versiune actualizată a cărții „Meghan: Prințesa de la Hollywood”, Andrew Morton susține că ducesa Kate nu a avut timp să sudeze o relație apropiată cu Meghan din cauza sarcinii. În timpul celor trei sarcini, Kate a suferit de Hyperemesis gravidarum sau sarcină toxică, fiind nevoită de multe ori să absenteze de la evenimente regale.

Andrew scrie: „Kate și Meghan nu erau surori și, spre deosebire de Fergie și Diana, nu au fost prietene înainte de a se alătura familiei regale. Mai mult decât atât, înaintea nunții lui Meghan, Kate trecea prin a treia sarcină dificilă și se concentra pe sănătate”.

Morton a mai relatat că, în ciuda unor momente fericite, surprinse în timpul apariției lor publice la turneul de la Wimbledon, în 2018, au existat „puține ocazii” ca cele două să sudeze o prietenie „departe de evenimentele publice”.