O emisiunea a lui Radu Banciu a fost scoasă de pe post

Controversatul realizator de emisiuni de sport, Radu Banciu, a fost înștiințat de conducerea postului PrimaSport că nu va mai face una dintre emisiuni. Chiar Banciu a făcut anunțul și a explicat ce s-a întâmplat.

Afirmațiile prezentatorului au fost considerate de multe ori jignitoare și chiar deplasate. Deseori, CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Disccriminării) a intervenit după declarațiile lui Banciu făcute live.

Radu Banciu a fost anunțat că emisiunea Notele lui Banciu, pe care o realiza alături de Vlad Măcicășan și Anita van Belzen a fost anulată.

Anunțul a fost făcut chiar de ziarist. El a menționat că a fost înștiințat personal de acest lucru. Mai mult de atât, deși trebuia să realizeze o ultimă ediție, a preferat să nu o mai facă.

„Am o informație oficială: nu se mai fac Notele. Astăzi s-a tranșat definitiv. Eu și cu Vlad am fost rugați să mai facem o emisiune în această zi de miercuri, dar până la urmă, discutând cu conducerea, am ajuns la concluzia că nu mai are niciun sens.

S-a încheiat, este oficial. Această emisiune de note nu se mai putea desfășura și s-a pecetluit, Vlad mi-a dat telefon și m-a asigurat că este jucată. Anita este istorie”, a spus Banciu.

Prezentatorul a fost în dese rânduri în centrul unor controverse. El a comentat nu doar evenimentel sportive. De multe ori a atins și subiectele sensibile ale momentului.

Și-ar dori să preia altcineva formatul emisiunii

Radu Banciu a spus că era imposibil ca emisiunea să mai continue.  El și-a exprimat dorința ca cineva va reuși să o reînceapă și să-i ducă numele mai departe, cândva.

Totuși, prezentatorul este de părere că succesul era garantat de el și de colegii lui, care oricum nu aveau un profit.

„Este o emisiune pe care totuși am dus-o câțiva ani. Nu mai cadra cu iureșul ăsta, nu mai era posibilă această emisiune.

Emisiunea era făcută că eram noi buni. Este meritul principal al meu și al postului. Imaginați-vă o emisiune unde să îl faci praf pe Hagi o ediție din două, unde să faci așa ceva? E bine să spui lucrurilor pe nume.

Nu dăm vina pe nimeni, era pentru noi dificil să mai continuăm. Poate să o reînceapă cineva și să îi mențină numele. O făceam că ne făcea nouă plăcere, eram jurnaliști. Nu era niciun contract aici. Câștigul era zero”, a adăugat Banciu, care rămâne la PrimaSport cu proiectul Football All Inclusive.