Umilință pentru Simona Halep! Un cunoscut om de televiziune a atacat-o extrem de dur pe sportivă, după ce a primit o suspendare de patru ani.

Acesta chiar a comparat-o cu Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, care a fost prins în flagrant luând mită în valoare de 250.000 de euro.

Simona Halep, atacată din nou de Radu Banciu

Este vorba despre Radu Banciu, devenit celebru pentru afirmațiile sale controversate.

Realizatorul TV a luat-o din nou în vizor pe Simona Halep și a spus că a încercat să „fure” tenisul „așa cum se fură în domeniul ei”. Astfel, a făcut aluzie la președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

În ediția de luni a emisiunii „Fotbal All Inclusive„, Radu Banciu a spus despre sportiva din Constanța că „poate fi considerată un Dumitru Buzatu. Unii încearcă să se dea după cireș, că ea n-a fost prinsă. Ba da. Dar nu o să o prindă pe Simona Halep în aeroport cărând genți cu 200.000 de euro.”

„În primul rând că 200.000 de euro nu înseamnă mare lucru când ajungi numărul unu mondial”, spune realizatorul TV, adăugând că „la ea erau alte lucruri de făcut sau de nefăcut. Ea fura cum se fură în domeniul ei. Era un Mitică Buzatu, sigur. Tot așa, cocoțată pe un piedestal pe care nu îl merita, așa cum sunt toți baronii. Sigur, sunt multe asemănări.”

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu nu a fost surprins de verdictul primit de sportivă

Iar aceasta nu este prima dată când Radu Banciu face astfel de afirmații despre Simona Halep. Tot în luna septembrie, în stilul său caracteristic, acesta a lansat o serie de jigniri la adresa ei.

Jurnalistul a spus că verdictul nu l-a surprins, „pentru că putea să fie o sancţiune şi mai dură având în vedere circumstanţele şi acuzaţiile. Nu este o sancţiune extraordinar de dură, s-ar putea să fie mai dură la apel.”

„Noi nici când ne prinde cu droguri la liceu nu credem. În politică, ai văzut un mare politician prins să zică că a furat?”, a spus el, citat de România TV.

Jurnalistul a adăugat că „toți politicienii au intrat la puşcărie cu pumnul strâns spunând că sunt nevinovaţi”, făcând referire la cazul Elenei Udrea.