De ce a demisionat Denise Rifai de la Realitatea TV?

Denise Rifai a devenit celebră la nivel național cu ajutorul emisiunii TV „40 de întrebări” de pe Kanal D, însă, încă, se cunosc puține detalii despre ea, atât când vine vorba de viața personală, cât și când vine vorba de viața profesională. De exemplu, puțini oameni știu că, în trecut, ea a lucrat aproape nouă ani la Realitatea TV, apoi la Realitatea PLUS. În ciuda faptului că îi plăcea să lucreze acolo, în urmă cu trei ani, și-a dat demisia, fără să aibă un plan de rezervă.

„Povestea vieții mele… eu când am luat decizia, a fost cea mai dureroasă, să plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zonă de confort… iubirea asta a mea pentru politică și pentru a face lucrurile să se întâmple.

A trebuit să iau decizia de a-mi da demisia într-o secundă pentru că am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viață. Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare orice ar însemna acest lucru, mi-am dat demisia pe loc, am sărit în gol, nu aveam nimic pregătit, nimic planificat”, a povestit, miercuri, Denise Rifai în cadrul podcastului „EGO Life by Dana Săvuică” de pe canalul de Youtube EGO.

Cum a ajuns Denise Rifai să lucreze pentru Kanal D?

Din fericire, în scurt timp, vedeta a fost contactată de postul de televiziune Kanal D. Prezentatoarea TV a recunoscut că a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat oferta de la Kanal D.

„Au început negocieri cu mai multe televiziuni și Kanal D a venit cu acest proiect în care m-am regăsit. Din prima secundă în care l-am văzut mi-au dat lacrimile pentru că era acea femeie jurnalist care venea înapoi și punea întrebările ei oamenilor de putere din țara, din Turcia, țara de unde noi am adus acest format.

Așa fac eu la 40, aduc oameni de putere, putere nu înseamnă doar putere administrativă, toate acele personalități pe care România le are, lume politică, lume sportivă, lume de showbiz. Oameni care au făcut ceva în viața lor, oameni care sunt recunoscuți, care au un public al lor”, a explicat ea.