Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj din care s-ar putea înţelege că are de gând să părăsească Partidul Social Democrat. Pleşoianu a ajuns la concluzia că „politica românească este un mare ospiciu” şi spune că nu mai are de gând să consume „energie aiurea”. „Cine vrea să meargă pe drumul oamenilor LIBERI, sănătoși la cap și la inimă – să-mi dea de știre” este mesajul adresat de deputatul PSD susţinătorilor săi.

„Mda… Concluzia mea, după toți acești ani, este că politica românească este un mare OSPICIU! Dileală totală… Dacă te încăpățânezi să rămâi zdravăn la cap, ai două variante: o lași dracului de politică sau îi lași dracului pe cei profund zdruncinați.

Eu nu am de gând să mai consum energie aiurea! Cine vrea să rămână în „cuibul de cuci” – să fie sănătos! Cine vrea să meargă pe drumul oamenilor LIBERI, sănătoși la cap și la inimă – să-mi dea de știre… E timpul pentru ROMÂNIA PROFUNDĂ. De politruci și impostori penibili m-am săturat!”, a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook.