Probleme mari pentru trezorierul PSD, Mircea Drăghici. Nu doar că este, personal, implicat într-un dosar în care este acuzat că a deturnat în interes propriu fonduri primite de partid de la stat, prin Autoritatea Electorală Permanentă, dar soția sa tocmai a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare. Drăghici este unul dintre oamenii de bază ai partidului, care a avut acces la toate datele privind veniturile și cheltuielile PSD. Ceea ce știe el poate fi periculos pentru mulți lideri ai celui mai mare partid local.

Georgiana Drăghici, soția trezorierului PSD Mircea Drăghici a fost condamnată, marți, de Tribunalul București, la 3 ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

Fost consilier al Dacianei Sârbu, ea este acuzată de mărturie mincinoasă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la participaţie improprie la abuz în serviciu, instigare la mărturie mincinoasă și instigare la favorizarea făptuitorului. Cristian Meleșteu, fost șef de direcție în Ministerul Tineretului și fost consilier PSD Argeș, este acuzat de abuz în serviciu, scrie stiripesurse.