Mișu Predescu, directorul de producție al Pro TV, a fost scos din schemă, după ce timp de un an a ocupat această poziție. Pro TV a concediat și un consultant german pe producție: Uli Baldauf.

Unul dintre oamenii care au lucrat la Pro TV încă de la începuturile stației, Mișu Predescu revenise în Pro TV anul trecut (după o pauză de câțiva ani), ca Head of Production.Uli Baldauf a fost consultant pe programe de la începutul lui 2012. Tot în ianuarie 2012 era numită ca director de programe Stella Litou.

“Confirmăm că Mișu Predescu și Uli Baldauf vor încheia colaborarea cu Pro TV. Decizia de încheiere a colaborării este legată de reorganizarea structurii de lucru în cadrul departamentului de producție, pentru a asigura mai multă flexibilitate și autonomie fiecărei echipe de producție.Pozițiile au fost închise ca rezultat al acestui proces de restructurare, așadar nu vom căuta alte persoane care să preia responsabilitățile pozițiilor respective.Le dorim lui Mișu și lui Uli mult succes în proiectele următoare!”, au declarat oficialii televiziunii.

SURSA: paginademedia.ro

 

 


Te-ar putea interesa și: