Cezar Tudoran, Constanta: „Cind s-a deschis i Constanta supermagazinul Billa, n-am citit nici macar un rind i legatura cu acest eveniment. La fel, cind s-a deschis Metro. Tot i Constanta, dupa Bucuresti, se vor deschide supermagazinele Carrefour si Le Clerc. Uitati sa spuneti ca judetul Constanta varsa cei mai multi bani la bugetul de stat, dupa Bucuresti. As dori sa fiti impartiali si sa scrieti la fel pentru toate zonele rominesti”.
Supararea dvs. este justificata. Pe viitor, vom fi mult mai atenti la ceea ce se itimpla la est de Capitala Rominiei.

Tincuta Ionescu, Calarasi: compania de recrutare si selectie Adecco, filiala din Bucuresti, poate fi contactata i str. Doamna Ghica nr 3, bl 2 sc 1, ap 40 sau la tel.: 222 57 83. Director general este domnul Sorin Aldea.
Adresa companiei Allianz L?iriac Asigurari este str. Caderea Bastiliei nr 80-84, sect. 1, Bucuresti.
Edith Horvat, Cluj Napoca: va recomandam sa luati legatura cu Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, directia legislatie, la tel.: 315.72.97.

Cristian Tudor: cursuri de administrare si evaluare i domeniul imobiliar sunt organizate de IRECSON, tel.: 01/314.18.90.

Silviu Meterna, Galati: „As dori sa demarez o afacere cu tricouri personalizate, i octombrie, pentru a putea profita de sezonul sarbatorilor de iarna. V-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi furnizati numerele de telefon ale persoanelor care au aparut i articolul „Tricourile personalizate au succes pe plaja”, din nr. 32 al revistei Capital.”
Cu precizarea ca ne bucura faptul ca exista oameni dispusi sa demareze o afacere i acest context economic, iata informatiile solicitate de dvs.: Iuliana Necula (firma High Q Promotion, Bucuresti) – telefon 094 48 45 54, Simona Toma (firma Cores, Timisoara) – telefon: 092.319.732.

Zoica Calatoiu, Constanta: „Va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine informatii referitor la oferta Germaniei pentru angajare specialisti informatica”.
Prin programul pentru schimbul temporar de specialisti IT initiat de Germania pentru recrutarea tinerilor din tari care nu fac parte din Uniunea Europeana, va puteti gasi un loc de munca numai prin Internet, trimitind un e-mail la adresa Oficiului Fortelor de Munca din Bonn: [email protected] Daca veti fi acceptat veti primi un permis de munca pe o perioada de trei ani – care poate fi prelungit pina la cinci ani – si un permis de sedere.

Vasile Moldovan: „Va rog sa republicati adresele de e-mail aparute itr-un articol din septembrie a.c. i care se explica cum se poate lua legatura cu universitati americane si cu rominii care studiaza la aceste institutii”.
La adresa www.cs.cmu.edu./”mihaib/ghidadoc puteti gasi un adevarat manual pentru cautatorii de burse, scris de Mihai Budiu, bursier romin i SUA. Alte adrese utile pentru a ivata cum se aplica la o bursa sunt:
www.cs.ucsb.edu/bcocose1,
www.fp-ip.com/ref/jurma.html,
www.acm.org/crossroads/xrds6-6/ choosing.html.