Achizițiile online devin din ce în ce mai atractive pentru clienții din România. În 2016, comerțul electronic B2C a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii doi ani. Totuși procentul de utilizatori din România, care au făcut cel puțin o achiziție în ultimele 12 luni este printre cel mai mic din Europa (12%) și, este puțin mai mare în ​​țările din Europa de Vest, cum ar fi Germania și Anglia.

Cumpărături online, noi opțiuni de economisire cu coduri de discount

Un factor în acest succes este investigarea. Cine cumpără online economisește bani, deoarece același produs vândut în magazin are de obicei un preț mai mic atunci când este cumpărat online. De fapt, nu sunt doar câteva categorii de bunuri, ci o gamă largă de bunuri și servicii pentru: cărți, haine, încălțăminte, parfumuri sau produse de curățat de uz casnic, puteți salva bani dacă le cumpărați în cantități mici.

În acest fel, puteți salva bani pe aparatele mari de uz casnic, mobilier de casă sau asigurări auto și asigurarea de călătorie. Fie că este vorba de electronice, produse de petrecere în timpul liber pentru ocazii festive, de îngrijire a copiilor, rechizite de birou și produse pentru animale de companie, garanții de cumpărături on-line de economii, în principal pentru achiziții de la comercianții cu amănuntul care operează în România ca: Elefant , Fashiondays, Answear sau Flanco.

Coduri de reducere și opțiuni de economisire în România

Multe oferte de comerț electronic, reduceri exclusive și coduri de discount sau cupoane finale de cumpărare sunt chiar mai mici. Adesea, acestea sunt opțiuni de economisire mari care pot avea un impact pozitiv asupra bugetului familiar a mai multor persoane. Secretul este în momentul de față pentru a găsi cel mai bun cupon de reducere sau vouchere. De exemplu, dacă intenționați să cumpărați cărți pentru copii, puteți utiliza cupoane sau reduceri exclusive la una dintre cele mai cunoscute librării online.

Unde găsiți cele mai bune coduri de discount în România?

Există o mulțime de site-uri ce oferă coduri vouchere în România. Cel mai vizitat dintre acestea este www.codcuponvoucher.ro, un nou proiect al companiei Divergent Ltd, cu sediul în Europa de Est, Bulgaria, și operează în mai mult de 10 țări. Pe acest site veți găsi cele mai recente coduri de cupoane ale celor mai populare magazine web din România.