Potrivit revistei americane, Jay-Z ar fi câştigat în cursul turneului întreprins 1,4 milioane de dolari pe seară, ceva mai puţin decât Beyonce, care a primit circa 2 milioane de dolari pe concert.
Pe locul doi se află perechea Tom Brady şi Gisele Bundchen. Proaspeţii părinţi au câştigat aproape 80 milioane de dolari. Datorită noului contract încheiat cu Patriots din Noua-Anglie, Tom Brady, jucător de fotbal american, a primit un bonus de 30 milioane de dolari, iar Gisele Bundchen este top modelul cel mai bine plătit din lume. Cei doi sunt înaintea cuplului strălucitor al filmului american, Brad Pitt şi Angelina Jolie. Viitorii soţi au câştigat împreună aproape 50 milioane de dolari din iunie 2012 până în iunie 2013. În afară de sumele primite pentru prestaţiile actoriceşti, Brad Pitt a câştigat 7 milioane de dolari pentru reclama la parfumul Chanel no 5.
Ashton Kutcher şi Mila Kunis ocupă locul al patrulea. Cu rolul din ‘Doi bărbaţi şi jumătate’, Kutcher este cel mai bine plătit actor de televiziune din lume. Top 5 este completat de Kanye West şi Kim Kardashian. Părinţii micuţei North au câştigat 30 milioane de dolari în anul fiscal trecut.
Sursa: Agerpres