Cunoscută vedetă de televiziune, bătută crunt în plină stradă. Totul a pornit de la o dispută legată de modul în care au fost parcate mașinile.

Discuțiile în contradictoriu au escaladat și s-a ajuns la jigniri, pentru ca în cele din urmă lucrurile să scape de sub control.

Cunoscută vedetă de televiziune, bătută crunt în plină stradă. Irina Stroia nu poate să creadă ce a pățit

Irina Stroia, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, a fost băută în plină stradă, de față cu mama ei.

Cele două au mers inițial la un consult medical, însă, după ce au ieșit din cabinet, nu se așteptau nicio secundă să fie agresate pe stradă.

Fosta ispită și mama ei se întorceau spre mașină, moment în care cele două au fost agresate de o femeie. Aceasta a venit și le-a bătut în geam, deranjată fiind de faptul că ea ar fi parcat mult prea aproape de autoturismul ei.

Irina Stroia a negat acest lucru. După ce aceasta a ”încasat” cuvinte dure din partea femeii, la incident și-a făcut apariția și încă un bărbat.

Bărbatul ar fi lovit-o pe Irina Stroia, după ce discuțiile în contradictoriu s-au intensificat.

”M-a înjurat în continuare, și pe mine, și pe mama”

Pe rețelele de socializare, fosta ispită de la ”Insula Iubirii” a postat o imagine cu agresorul pentru a-l putea găsi și să meargă la poliție ca să îl reclame, scrie cancan.ro.

”M-a înjurat în continuare, și pe mine, și pe mama, din moldovence proaste nu ne-a scos. I-am zis cum adică să dea în mine, adică ce i-am făcut eu lui să dea în mine, mamă și când mi-a tras un pumn în ochi, deci uitați-vă la mine, sunt machiată și tot se vede în halul ăsta”, a povestit ea.

Irina Stroia a dezvăluit, în trecut, că relaţia toxică a părinţilor ei a fost unul dintre motivele pentru care a decis să meargă la Insula Iubirii şi să ajute cuplurile să se cunoască mai bine.

”Ai mei au avut o căsnicie dificilă. Au stat 17 ani într-o relaţie toxică. Mama a făcut stop cardiac când a aflat că mă duc la Insula Iubirii. S-a uitat la sezonul trei.

După ce s-a uitat a zis: mami, du-te, că mi-ar fi plăcut şi mie ca în 17 ani (n.r. căsnicie), cineva să îmi deschidă ochii”, spunea ea, acum ceva timp.


Sursa foto: Captură Instastory.