Potrivit surselor Gândul, cei doi ar fi fost bătuți chiar în parcarea clubului din Mamaia. La tot evenimentul a asistat îngrozită și Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh.

Sâmbătă seară, Mario Fresh împreună cu Lino Golden și Alexia Eram au plecat în weekend la mare, iar acestora li s-a alăturat și artistul Jador, dar și un alt cuplu. Toți șase au petrecut în cluburi toată noaptea iar spre dimineață s-au restras într-un local din Constanța.

În jurul orei 7 dimineața, atunci când au ieșit din club, mai mulți atacatori s-au năpustit asupra lui Mario și a lui Jador, care au fost stâlciți în bătaie. Alexia Eram a asistat la tot evenimentul și a început să țipe îngrozită, iar potrivit martorilor, datorită strigătelor acesteia agresorii au încetat.

Odată ajunsi la Poliție, victimele au declarat anchetatorilor că agresorii ar fi țipat la un moment dat „Aduceți săbiile din mașină!”. Ei au declarat polițiștilor că nu se cunoșteaui cu agresorii și nu au avut divergențe cu ei în club.

Surse apropiate anchetei spun însă că scandalul de duminică dimineață ar avea legătură cu un conflict pe care Jador l-ar fi avut, în același club din Mamaia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Atunci, cântărețul s-ar fi certat cu un alt client al localului în legătură cu o notă de plată.

Agresorii nu au fost deocamdată identificați

IPJ Constanța, a anunțat, oficial, că „astăzi, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club ar fi avut loc un conflict.

Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, au anunțat, oficial, polițiștii constănțeni.