S-a aflat totul despre Denise Rifai! Vedeta celor de la Kanal D, care realizează în acest moment o emisiune inedită la postul de televiziune amintit, a vorbit despre trecutul său amoros.

Întrebată într-un interviu pentru click.ro care este cea mai indiscretă întrebare care i-a fost adresată până acum, Denise Rifai a dat un răspuns promt.

„Cu cine m-am iubit. Am și răspuns la acel moment: am iubit și m-a iubit un bărbat”, a replicat jurnalista.

Ea a dat și detalii legate de familia sa și mai ales referitoare la relația pe care o are cu tatăl său.

„Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare, din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane. El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac, simțea că este corect ce fac. Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe. Noi, copiii, trebuie să ținem seama de părinți, să gândim bine și să alegem momentele în care îi putem înfrunta. El nu a fost dur, a fost așa cum este un bărbat musulman, proiectat într-o altfel de lume. M-a fost greu la un moment dat să mă raportez la cerințele lui, mai ales când vedeam în școală copii care nu aveau problema asta. Eu nu puteam să ies din casă seara și colegii mei nu înțelegeau asta”, a povestit Rifai.

Ea a recunoscut că toată viața și-a dorit să aibă un bărbat al ei și copii.

„Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a conchis jurnalista.