Medicul estetician, Adina Alberts, sare în ajutorul românilor. Aceasta lansează un avertisment extrem de dur. Din cauza poluării, coronavirusul poate lovi și mai repede. Mai mult, Alberts pune la dispoziția tuturor un chid de sănătate urbană care îi poate ajuta pe toți românii.

“GHID DE SĂNĂTATE URBANĂ

Orașul ne otrăvește, și la propriu și la figurat. Fie că se află în aerul poluat ori infectat de o pandemie care a făcut prăpăd la nivel mondial, fie că se află în alimentele noastre sau în produsele pe care le utilizăm zi de zi, pericolul otrăvurilor ne paște la tot pasul. Avem acum, mai mult ca niciodată, nevoie de cunoaștere pentru a identifica aceste pericole ascunse.
Am conceput un Ghid de Sănătate Urbană, plin cu experiențe proprii din viața de zi cu zi, îmbinate cu experiența mea medicală de peste două decenii și completate cu soluții simple, rapide, imaginate, studiate și puse în practică de către mine! Cartea va fi un bun sfetnic, accesibil în orice moment, pentru a vă ajuta să duceți o viața sănătoasă în jungla de beton.
„Ghid de Sănătate Urbană” va fi pusă la dispoziția publicului începând cu data de 1 mai 2020 și va fi distribuită în format print și e-book.

***
Dar până atunci, dragii mei, aceia dintre voi care vreți să intrați în posesia primelor 3 capitole din aceasta carte, în mod GRATUIT, dați un mesaj cu mențiunea „Vreau Cartea“ pe adresa de email:
[email protected] “, scrie medicul pe o rețea de socializare.