Adina Alberts consideră că izolarea este singura soluție pentru a rezolva definitiv răspândirea coronavirusului în țară, însă mulți oameni refuză să accepte o astfel de abordare și preferă să achiziționeze tot felul de produse de protecție.

„NU EXISTĂ NIMIC MAI BUN DECÂT AUTOIZOLAREA

O izolare completă, totală și susținută, timp de 4 săptămâni, a tuturor cetățenilor României, ar rezolva definitiv problema îmbolnăvirilor cu COVID -19!
Nici testarea, nici spălarea pe mâini, nici dezinfectarea cu biocide, nimic altceva nu ar putea fi atât de eficientā precum autoizolarea.
Dar cum acest deziderat este un ideal, și ca orice ideal este de neatins, atunci nu ne rămâne decât să cumpărăm teste și să le folosim, să cumpăram materiale medicale și să le utilizăm, să „curățăm“ galantarele magazinelor și să aruncăm jumătate din produsele achiziționate pentru că se strica, să urmărim programele TV în ideea că vom fi updated, dar de fapt ni se servește „manipulare“ pe pâine!”,  a scris aceasta pe pagina sa de facebook.

„O mare masă de manevră”

De asemenea, Adina Alberts a abordat și subiectul „starea de urgență”, care din păcate, până în prezent nu pare să aducă niciun fel dezvolarea, deoarece oamenii sunt încă trimiși la serviciu.

„Ni se spune să nu purtăm măști decât dacă suntem bolnavi, știut fiind că masca este cea mai logică și utilă măsură de protecție! Ni se spune că doar măștile de unică folosință sunt eficiente deși zeci și zeci de ani măștile chirurgicale au fost confecționate din material textil. De exemplu, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, în casoletele chirurgicale există încă măști din material textil care se utilizează în timpul operațiilor.
Ni se spune că spirtul nu este bun, și trebuie să folosim geluri biocide scumpe când pe toate site-urile guvernamentale din lume se spune clar că alcoolul medicinal de 70 grade este eficient.

Este instituită „Starea de Urgență“ dar suntem trimiși la serviciu!

Mi se pare că nu suntem altceva decât o mare masă de manevră, care trebuie să consume, să consume și iar să consume!

Sănătate multă tuturor!”, a încheiat Dr. Adina Alberts.